Agricultura reconeix quatre empreses sostenibles del Ripollès

Redacció
08 de març del 2012
Les quatre empreses del Ripollès reconegudes per la seva aposta per la responsabilitat social.
Les quatre empreses del Ripollès reconegudes per la seva aposta per la responsabilitat social. | Valldecamprodontv.com
Les quatre empreses del Ripollès reconegudes per la seva aposta per la responsabilitat social. Foto: Valldecamprodontv.com

El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, va presidir aquest dimecres el lliurament d'un certificat d'empresa sostenible a quatre empreses del Ripollès. En l'acte, que es va celebrar a l'Institut Químic de Sarrià, es va reconèixer la tasca de 79 petites i mitjanes empreses beneficiàries d’ajuts Leader tant de Catalunya com de les Illes Balears i Aragó, quatre de les quals del Ripollès, rebran un certificat d’Empresa Sostenible com a reconeixement al procés d’implantació de polítiques de responsabilitat social empresarial que han portat a terme en el marc del projecte de cooperació interterritorial Gestió Sostenible Rural.

Les quatre empreses del Ripollès són Disseny i Solucions en NTIC S.L (Ribes de Freser), Els Caçadors (Ribes de Freser), Formatgeria Roura Soler S.C (Sant Pau de Segúries) i Web 3.0 TV SL (Camprodon). Han participat en el projecte Gestió sostenible rural (2009-2012), que promou la integració voluntària de polítiques de RSE a les empreses beneficiàries d’ajuts públics dels territoris rurals com a fórmula per garantir la seva sostenibilitat.

Aquestes empreses han portat a terme un programa individualitzat de millora en els àmbits econòmic, ambiental i social de les seves organitzacions, acompanyades per tècnics especialistes de l'Associació Leader Ges Bisaura. Precisament aquesta entitat ja va reconèixer les empreses en un acte a Ripoll el passat 28 de desembre.

El conseller Pelegrí va reconèixer quatre empreses sostenibles del Ripollès. Foto: Departament d'Agricultura