Guanyadors de les dues entrades dobles del Primavera Viu

El concert del JAS reunirà el 28 d'abril Antònia Font, Mesclat, els Catarres i la Bella i els Bèsties

Redacció
05 de març del 2012
Antònia Font
Antònia Font | Adrià Costa
Antònia Font seran a Sant Joan. Foto: Adrià Costa

El proper 28 d'abril el pavelló de Sant Joan acollirà el concert més esperat del 2012. El Primavera Viu del Jovent Actiu Santjoaní (JAS) reunirà els mallorquins Antònia Font, amb els Mesclat, els Catarres i la Bella i les Bèsties com a grup local. Tot plegat, en una jornada amb molta activitat ja que coincidirà amb el cap de setmana de Sant Isidre. Aquell mateix dissabte hi haurà les primeres activitats de la fira i una jornada castellera.

Les entrades, fa dies que es poden comprar al Telentrada, però dues persones hi podran anar gratuïtament gràcies a un concurs del Facebook d'ElRipollès.info. Concretament Anna Albert Cutrina i Liliana V. Calmet han guanyat una entrada doble pel concert. Més endavant se sortejaran dues entrades dobles més.

El concert de primavera del JAS cada any guanya més importància. Si el 2011 el cartell el van formar Sanjosex, la Iaia i Txarango; enguany, per fi, els Antònia Font seran a la comarca després de quasi deu anys d'absència -el 2002 van ser a Ripoll- en quasi quinze anys de trajectòria. El seu setè disc, Lamparetes, és segurament un dels millors publicats els darrers anys i que, sense abandonar el seu inconfusible estil, els ha fet més coneguts que mai entre el públic en general.

També seran a Sant Joan els Catarres. El grup d'Aiguafreda i Centelles, coneguts per cantar la història de la “Jenifer”, la “txoni” de Castefa, havien de ser el cap de cartell del darrer Entrevoltes. Una inoportuna afonia els va obligar a suspendre la gira però, en el cas de Sant Joan, es van comprometre a ser-hi a la primavera.

Per tancar un cartell de tant nivell, el JAS ha aconseguit assegurar la presència dels Mesclat. Un grup que fusiona músics i músics ja que està format entre altres per en Titot (Brams), David Rosell (Dept), Joan Reig (els Pets) i Marcel Casellas (la Principal de la Nit). Aquest origen divers ha provocat que en deu anys només hagin editat tres discos i les gires sempre s'hagin hagut de supeditar als projectes originals dels seus components.

El concert, que començarà a les 11 de la nit, acabarà amb un grup de la comarca, la Bella i les Bèsties. El Primavera Viu també es pot seguir a les xarxes socials: Twitter i Facebook.