Jaume Farrés jugarà les semifinals de la Copa d'Hoquei Patins

El ripollès va debutar a la competició amb la victòria del Noia contra el Blanes (2-1)

02 de març del 2012
Eufòria del Noia després de derrotar el Blanes.
Eufòria del Noia després de derrotar el Blanes. | CE Noia
Eufòria del Noia després de derrotar el Blanes. Foto: CE Noia

El ripollès Jaume Farrés va debutar aquest dijous a la Copa del Rei d'Hoquei Patins en la seva tercera temporada consecutiva a l'elit. Ho va fer amb bon peu ja que el seu equip, el CE Noia, va derrotar per 2 a 1 el Sather Blanes. Un gol de penal de Seró a tretze minuts pel final va decantar un partit molt igualat que al descans tenia un marcador d'empat a un.

El Noia de Jaume Farrés s'enfrontarà dissabte a les semifinals amb el Coinasa Liceo de la Corunya, un dels favorits d'una competició que es disputa fins al diumenge a Vilanova i la Geltrú. L'altra semifinal sortirà dels partits Barça-Reus i Vilanova-SHUM.