Aposta per la Fundació Emma de Sant Joan

El Parlament aprova per unanimitat, a proposta del PSC, instar al Govern a invertir 200.000 euros a la residència

Redacció
15 de febrer del 2012
Ramon Roqué i Carolina Homar amb els residents de la Fundació Emma
Ramon Roqué i Carolina Homar amb els residents de la Fundació Emma | Arnau Urgell
L'equip de govern de Sant Joan espera que es pugui continuar invertint a la Fundació Emma. Foto: Arnau Urgell

El Parlament ha instat al Govern a continuar invertint en la Fundació Emma de Sant Joan de les Abadesses. En el marc de la comissió de benestar, família i immigració, es va aprovar per unanimitat una proposta de resolució del PSC per tal de finançar les obres que permetin legalitzar la tercera planta de la residència de gent gran.

La Fundació Emma necessita una inversió de 200.000 euros per adequar la tercera planta i habilitar-ne una sortida d'emergència. Unes obres que s'afegeixen als més de 630.000 euros invertits els darrers quatre anys i que han servit, entre altres, per crear vuit noves habitacions al segon pis, remodelar-ne vuit d'existents, instal·lar un ascensor i adaptar l'escala a la normativa vigent.

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses reclama que la Generalitat assumeixi el cost total de les obres i ja ha mantingut contactes amb el Departament de Benestar i Família, tant amb el conseller Josep Lluís Cleries, com amb el director dels Serveis Territorials a Girona, Ferran Roquer. “Estem satisfets que les negociacions de l’Ajuntament amb el Departament de Benestar i Família comencin a donar els seus fruits. És una bona notícia que CiU assumeixi les reivindicacions que li hem traslladat des de l’Ajuntament i que prengui consciència de la necessitat de continuar invertint en aquest projecte” ha manifestat l’alcalde del municipi, Ramon Roqué. “És important que el Govern es prengui seriosament aquesta inversió a la residència de Sant Joan i confiem que ens proporcionaran l’ajuda econòmica durant aquest 2012” ha afegit.