Mossos va recomanar consumir drogues «per un error humà»

Ahir ho aconsellaven al Facebook i després ho van despenjar

Nació Digital
09 de febrer del 2012
576_1328689468_porro_1
576_1328689468_porro_1
Recomanacions dels Mossos a la població durant el Carnaval.

Els Mossos d'Esquadra van recomanar ahir, des de la seva pàgina oficial a Facebook, que els ciutadans fessin "un consum moderat d'alcohol i drogues" durant les festes de Carnaval, on són habituals els excessos i la xerinola. És a dir, recomanaven als catalans que consumissin estupefaents, tot i que amb moderació.

Però a mig matí, després d'haver-se'n fet ressò Nació Digital, el cos policial va decidir eliminar la recomanació sense donar cap més explicació. Avui, finalment, ha informat que va decidir retirar-la "perquè el seu redactat induïa a error". Segons que ha explicat l'oficina del portaveu, tot plegat va ser "una errada humana" i, internament, es determinaran les responsabilitats. "És un tema intern laboral", conclou el servei de premsa de la policia catalana.

Ara, els Mossos informen al seu Facebook que "el cos de Mossos d'Esquadra no recomana ni fomenta el consum de cap substància", sinó que "el que es pretenia era demanar una actitud cívica i responsable en el marc d'aquestes activitats lúdiques".

Rectificació publicada al Facebook dels Mossos d'Esquadra.