Mossos va recomanar consumir drogues «per un error humà»

Ahir ho aconsellaven al Facebook i després ho van despenjar

per Nació Digital, 9 de febrer de 2012 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de febrer de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Recomanacions dels Mossos a la població durant el Carnaval.

Els Mossos d'Esquadra van recomanar ahir, des de la seva pàgina oficial a Facebook, que els ciutadans fessin "un consum moderat d'alcohol i drogues" durant les festes de Carnaval, on són habituals els excessos i la xerinola. És a dir, recomanaven als catalans que consumissin estupefaents, tot i que amb moderació.


Però a mig matí, després d'haver-se'n fet ressò Nació Digital, el cos policial va decidir eliminar la recomanació sense donar cap més explicació. Avui, finalment, ha informat que va decidir retirar-la "perquè el seu redactat induïa a error". Segons que ha explicat l'oficina del portaveu, tot plegat va ser "una errada humana" i, internament, es determinaran les responsabilitats. "És un tema intern laboral", conclou el servei de premsa de la policia catalana.

Ara, els Mossos informen al seu Facebook que "el cos de Mossos d'Esquadra no recomana ni fomenta el consum de cap substància", sinó que "el que es pretenia era demanar una actitud cívica i responsable en el marc d'aquestes activitats lúdiques".


Rectificació publicada al Facebook dels Mossos d'Esquadra.

 

Participació