Ripoll recupera la festa de Dijous Llarder

Les activitats es concentraran a la plaça Sant Eudald a partir de dos quarts de quatre

Redacció
15 de febrer del 2012
Els alumnes de l'Aula d'Hostaleria han aguantat estoicament el fred
Els alumnes de l'Aula d'Hostaleria han aguantat estoicament el fred | Arnau Urgell
Els alumnes de l'Aula d'Hostaleria tornaran a ser protagonistes del Dijous Llarder. Foto: Arnau Urgell

Després d'un any d'absència, el proper dijous 16 de febrer la plaça Sant Eudald acollirà el berenar de Dijous Llarder organitzat per l’Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès i l’Associació d’Hostaleria del Ripollès. El programa d’actes començarà a dos quarts de quatre amb dues novetats: l’especejament d’un porc i un posterior taller d’elaboració de llangonissetes, on es vol que hi participin els més petits.

Seguidament es farà el tradicional berenar de Dijous Gras. Unes activitats que aniran a càrrec de l’Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès i que estaran acompanyades d’inflables per als més petits.

La jornada es clourà amb un sopar típic d'aquesta diada, que tindrà lloc a partir de les nou del vespre a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès i que anirà a càrrec de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès. Es tracta de la tercera edició d’aquest sopar, que constarà d’un menú amb plats per celebrar l’efemèride com canamillana amb cansalada, truita de dijous llarder amb alls tendres o secret de porc amb reducció de ratafia. El menú tindrà un preu de 20 euros.

Cartell Dijous Llarder a Ripoll (pdf)