Comencen les obres per completar el camí ral de Campdevànol-Gombrèn

Els treballs, que costen 40.000 euros, habilitaran el tram de l'església de Sant Llorenç al Molí de Serradell

Redacció
07 de febrer del 2012
El camí ral de Campdevànol a Gombrèn guanyarà recorregut.
El camí ral de Campdevànol a Gombrèn guanyarà recorregut. | Ajuntament de Campdevànol
El camí ral de Campdevànol a Gombrèn guanyarà recorregut. Foto: Ajuntament de Campdevànol

Aquest dilluns van començar les obres per allargar el camí ral de Campdevànol a Gombrèn. Concretament, es vol adequar el tram entre l'església de Sant Llorenç i el trencant del càmping Molí de Segadell. Els treballs costaran 40.000 euros aportats pel projecte Terra de Comtes i Abats i el mateix Ajuntament de Campdevànol.

El camí ral de Campdevànol a Gombrèn presenta la problemàtica que no té habilitat el tram entre l'església de Sant Llorenç i la zona de l'Empalme –cal passar per la carretera GI-401 al llarg de tres quilòmetres-. Ara se solucionarà la meitat d'aquest dèficit i s'espera els propers anys acabar la connexió. Mentrestant, continua pendent des del 2007 arranjar la via verda de Ripoll a Campdevànol que permetria connectar amb el camí ral.

La regidora de Medi Ambient de Campdevànol, Helga Pujol, ha afirmat que la millora i l'ampliació del camí ral “és un repte fonamental de la legislatura” i ha destacat que ajudarà a preservar el patrimoni natural així com difondre els paratges de l'entorn del municipi. Des de la regidora de Turisme, Gerard Soler ha destacat que l'actuació és una mostra de la voluntat “de prioritzar el sector”.