Les tarifes poc racionals de l'autobús a Sant Joan

ERC reclama que siguin més barats el viatges interns que entre Sant Joan i Ripoll

Redacció
07 de febrer del 2012
Les tarifes del transport públic –més enllà que siguin cares o barates- tenen sovint aspectes poc racionals. Un exemple és el que ha denunciat ERC de Sant Joan sobre els bitllets d'autobús d'aquest municipi. Costa el mateix (1,55 euros) viatjar entre el centre i el pla del Roser que fer-ho fins a Ripoll.

Per aquest motiu els republicans van demanar en el darrer ple a l'equip de govern que fes gestions per solucionar la situació. ERC vol un “bitllet raonable” en el tram urbà de l'autobús tot recordant que l'utiliza especialment gent gran del pla del Roser i del barri de l'Estació. La mesura, van afegir, també podria revitalitzar el comerç local ja que facilitaria l'accés al centre de la vila.

L'alcalde Ramon Roqué va recordar que temps enrere ja havien fet gestions per aquesta qüestió però que des del Departament de Territori se'ls va advertir que hi havia un llindar mínim en el preu dels billets. Per sota, ha de ser el mateix ajuntament el que subvencioni part del cost, una opció que es va descartar. Tot i això, l'alcalde es va comprometre a estudiar de nou la situació.