Foment reobre el túnel de Collabós per la nevada

Ha avançat la fi dels treballs tres hores i mitja. No es reprendran fins al proper dilluns 6 de febrer

Redacció
02 de febrer del 2012
Un treballador de carreteres indicava la via alternativa als pocs conductors despistats que volien passar pels tunesls de Capsacosta.
Un treballador de carreteres indicava la via alternativa als pocs conductors despistats que volien passar pels tunesls de Capsacosta. | Adrià Costa
Les obres a Collabós no es reprendran fins el 6 de febrer. Foto: Adrià Costa

El Ministeri de Foment ha optat per avançar l'hora de finalització dels treballs de manteniment del túnel de Collabós a dos quarts d'una per la nevada. D'aquesta manera, han finalitzat tres hores i mitja abans del previst per facilitar el pas segur de vehicles entre el Ripollès i la Garrotxa i evitar les collades de Santigosa, Vallfogona i Capsacosta.

Cal recordar que les obres per instal·lar un sistema d'extinció d'incendis i millorar el de ventilació van començar aquest dimarts i suposen tallar el trànsit de set a quatre de la tarda. Tenint en compte que estava previst no fer-ne ni divendres ni el cap de setmana els treballs no es reprendran fins al dilluns 6 de febrer.

En aquest mateix diari s'havia advertit que el principal punt crític de fer les obres aquests dies eren les condicions meteorològiques de neu i fred, així com una senyalització deficient.