El doctor Eudald Maideu, ripollès de l'any

Joana Ortega va lliurar els Premis Líder que també van reconèixer Rafel Juli, David Moreno i Albert Bosch, entre altres

Redacció
28 de gener del 2012
Foto de família dels guanyadors dels premis Ripolles Líders.
Foto de família dels guanyadors dels premis Ripolles Líders. | CORISA
Foto de família dels guanyadors dels premis Ripolles Líders. Foto: CORISA

El doctor ripollès Eudald Maideu és el ripollès de l'any segons el veredicte dels premis Ripollès Líders 2011. La vicepresidenta Joana Ortega va ser l'encarregada aquest divendres d'entregar el guardó d'un certament organitzat per Comunicacions del Ripollès. En la categoria reina també hi havia quatre candidatures més: Eudald Carbonell, Ramon Tubert, Ramon Alabau i Joan Puigcercós. L'exalcalde d'Ogassa també va ser protagonista ja que va acabar regalant una barretina a la vicepresidenta que no va dubtar a posar-se-la.

Els premis també van reconèixer Rafel Juli com a major de 65 anys, el showman David Moreno (joventut), Escola de Futbol del Ripollès (esports), Delter Alimentació (empreses i indústria), Forn de Pa Mas Palou (comerç local), Escola Joan Maragall de Ripoll (projecció cultural, ecològica i popular), Fonda Cal Xesc de Gombrèn (gastronomia i turisme), Fundació MAP (món associatiu i responsabilitat social), Complex Solana Esportiu (nou emprenedor) i Fundació Televall (noves tecnologies). A més, es va entregar un premi especial al santjoaní Albert Bosch després d'aconseguir arribar al pol sud en solitari.

Cal recordar que l'any passat el premi ripollès de l'any va recaure a títol pòstum en Josep Labró, conegut com “el cec del bastó”. També es va reconèixer la tasca d'en Cisco del Carol, Xavier Rabaseda, Míriam Sàez, l'Hotel els Caçadors, ca la Magda, els Randellaires, el Molló Park, Pirinat, El Ripollès.cor i elripolles.com.