«Foc creuat» a La Veu

Entrevista a Jordi Caballeria i Jordi Remolins

Dani Vilaseca i Joan Garcia/La Veu
26 de gener del 2012
Foc creuat entre Jordi Remolins i Jordi Caballeria.
Foc creuat entre Jordi Remolins i Jordi Caballeria. | La Veu
Foc creuat entre Jordi Remolins i Jordi Caballeria. Foto: La Veu


Jordi Caballeria i Jordi Remolins, dos autors autodenominats “ripollesoabadessencs”, han posat en comú la seva afició literària per encetar un bloc a quatre mans. Foc creuat és una iniciativa que es basa en una idea, base argumental o micro-relat, a partir de la qual tant Caballeria com Remolins desenvolupen el seu propi relat ambientat, això sí, al mateix hàbitat del Ripollès. Segons els autors, “llocs i persones, realitat i ficció, s'alternen de manera indissoluble, indistingible”.

Els dos autors han passat aquesta setmana pel magazine “Tampoc caldria” de La Veu de Sant Joan on han conversat amb Dani Vilaseca i Joan Garcia. Volen arribar als 13 relats i després intentaran autoeditar-ho en format digital. “Publicar qualsevol cosa et fa pujar l'ego” explica Remolins. Caballeria, per la seva banda, també sent aquesta sensació però lamenta el funcionament del món editorial. Ambdós acaben l'entrevista mantenint un autèntic “foc creuat” sobre els drets d'autor, Internet i el tancament de pàgines com Megaupload.

El Tampoc caldria el presenta el periodista Dani Vilaseca. Es pot escoltar en directe a La Veu els dimecres a les set del vespre i els dissabtes a les sis de la tarda.