L'homenatge dels de casa

Sant Joan de les Abadesses reconeixerà la gesta antàrtica del seu "ambaixador" Albert Bosch

Redacció
23 de gener del 2012
Albert Bosch rebrà el reconeixement dels santjoanins.
Albert Bosch rebrà el reconeixement dels santjoanins. | Adrià Costa
Albert Bosch rebrà el reconeixement dels santjoanins. Foto: Adrià Costa

Albert Bosch va esdevenir el 4 de gener el primer català en arribar al pol sud després de travessar l'Antàrtida. Després de dues setmanes d'autèntica marató als mitjans de comunicació, de ser rebut a la Generalitat per part del president Mas, el proper dissabte 28 serà el torn de l'homenatge dels de casa.

A partir de dos quarts de set, el Teatre Centre de Sant Joan acollirà un acte de reconeixement al un "ambaixador" que tant és capaç de fer vuit Dakar, pujar als sostres dels set continents com travessar l'Antàrtida en solitari. De fet, ja va rebre un primer homenatge el juny de 2010 després de completar el repte dels 7 cims.

El regidor d´esports, Jordi Caparrós, serà el conductor d'un esdeveniment en el qual l’aventurer santjoaní comentarà la seva experiència amb un audiovisual. L’acte també comptarà amb la presència del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, així com l’alcalde santjoaní, Ramon Roqué. També hi seran presents els representants del Club Triatló de Sant Joan, el Moto Club Abadesses i la Unió Excursionista, les tres entitats santjoanines de les en forma part Albert Bosch.