L'hi homenatja Miquel Martí i Pol

El grup encapçalat pel camprodoní Amadeu Rosell participa al llibre-CD de tribut al poeta osonenc

Redacció
19 de gener del 2012
L'hi va ser a l'Stroika de Manresa a la presentació del tribut a Martí i Pol.
L'hi va ser a l'Stroika de Manresa a la presentació del tribut a Martí i Pol. | L\'hi
L'hi va ser a l'Stroika de Manresa a la presentació del tribut a Martí i Pol. Foto: L'hi

El grup L'hi, encapçalat per Amadeu Rosell, ha participat a l'homenatge al poeta Miquel Martí i Pol. Un homenatge en forma de llibre-CD titulat Tribut de Sorra i Fulles. Pels seus autors, Àlex Carmona i Maria Dolça Manubens, es tracta d'un “húmil homenatge a un dels grans poetes catalans del segle XX”.

L'hi interpreta “Amor, em plau la teva veu tant fina”. Es tracta d'un dels 14 poemes musicats per diversos grups i cantants catalans com Francesc Ribera “Titot”, Sanjosex, Rosa Luxemburg, Strombers, Toni Xuclà, Xerramequ i Dept entre altres. A més, s'ha comptat amb les col·laboracions especials de Pep Guardiola, Lluís Llach i Luis Cifuentes, cantant de Celtas Cortos.

El grup L'hi el lidera a la veu i a la guitarra elèctrica el camprodoní establert a Sant Joan, Amadeu Rosell, excomponent d'Entregirats. També el formen “Vilis” (guitarra elèctrica), Sergi Carbonell “Hipi” (teclats), Quimet (baix) i Lluís Payet (bateria). La cançó del tribut al poeta osonenc, que es va presentar la setmana passada a la sala Stroika de Manresa, es va gravar en vídeo en una actuació a la Taverneta de Ripoll.

Myspace de L'Hi