Només Kilian Jornet supera Marc Solà al campionat estatal d'esquí de muntanya

L'esquiador de Vilallonga és segon a Boí una setmana després de guanyar la Traça Catalana

16 de gener del 2012
Marc Solà en plena competició.
Marc Solà en plena competició. | skimocat
Marc Solà en plena competició. Foto: skimocat

El vilallonguí Marc Solà ha començat la temporada hivernal en plena forma. Després de guanyar la Traça Catalana als Angles, aquest cap de setmana va aconseguir una gran segona posició al Campionat d'Espanya d'Esquí de Muntanya que es va disputar a Boí. Només el “superatleta” Kilian Jornet va poder superar l'esquiador de l'SC Camprodon.

La meteorologia va acompanyar una prova molt tècnica amb un desnivell positiu de 1.900 metres i amb canvis constants. El cerdà Kilian Jornet es va imposar amb un temps de 2 h 4' 00'' mentre que Solà va arribar dos minuts i 29 segons després. Va completar el podi Miguel Caballero (2 h 12' 52''). L'esquiador de Vilallonga va lluitar bona part del recorregut amb Marc Pinsach, que defensava la victòria de l'any passat, però que en el tram final li van caure els esquís de la motxilla i va perdre qualsevol opció de podi i va entrar en sisena posició.

Els esquiadors de l'Ski Club Camprodon també van aconseguir dos podis en categoria promesa: Nil Cardona va ser primer i Genís Zapater tercer.

Marc Solà va ser segon al Campionat d'Espanya d'Esquí de Muntanya Foto: skimocat