Gabriel Crosas repeteix triomf a la Sant Silvestre de Campdevànol

Redacció
31 de desembre del 2011
Gabriel Crosses (esquerra) ha repetit victòria a la Sant Silvestre.
Gabriel Crosses (esquerra) ha repetit victòria a la Sant Silvestre. | Arnau Urgell
Gabriel Crosses (esquerra) ha repetit victòria a la Sant Silvestre. Foto: Arnau Urgell

El torellonenc Gabriel Crosas té la mida presa a la Sant Silvestre de Campdevànol, úna de les úniques curses de muntanya del darrer dia d'any. De nou, tal i com va passar en la primera edició de la prova, Crosas ha aconseguit la victòria amb un temps de 37:20 tot i que enguany només ha tingut un marge de dos segons respecte el segon classificat, Josep Viñas. Per la seva banda, el ripollès Aleix Fàbregas ha repetit la tercera posició a més de mig minuts respecte els dos primers.

En categoria femenina la victòria ha estat per Isabel Castany amb un temps de 49:38. Han completat el podi de la segona Sant Silvestre campdevanolenca Núria Villegas i Noemí Alonso.

La prova organitzada per l'Associació Esportiva Sant Grau ha millorat la participació de l'any passat i ha reunit un total de 136 corredors. Tenia una longitud de 7,8 km i un desnivell acumulat de 764 metres amb alguns trams tècnics -especialment dificultosos ja que a mesura que avançava la cursa el cel s'enfosquia-. Destaca que el 50% de les inscripcions, uns 340 euros, s'han destinat al Banc dels Aliments de Ripoll.

La meitat de la recaptació de les inscripcions s'han destinat al Banc d'Aliments. Foto: Arnau Urgell

Classificació masculina

1. Gabriel Crosas 37:20
2. Josep Viñas 37:22
3. Aleix Fàbregas 37:59

Classificació femenina

1. Isabel Castany 49:38
2. Núria Villegas 52:11
3. Noemí Alonso 53:34

Classificació masculina (pdf)


Classificació femenina (pdf)