Els nens ja omplen l'antiga fàbrica Birba

Redacció
27 de desembre del 2011
L'antiga fàbrica de Galetes Birba de Camprodon s'ha convertit en un parc infantil. Quatre emprenedors de la vila han creat una nova empresa per impulsar el Kids Camp que pretén esdevenir el “campament de la diversió” de la Vall de Camprodon i del conjunt del Ripollès.

Aquesta oferta lúdica, inexistent a la comarca segons els seus impulsors, es va inaugurar el divendres passat amb molta afluència de públic i bones crítiques. Ocupa 400 metres quadrats de l'antiga nau de l'empresa de galetes al número 3 del passeig Maristany de Camprodon. Amb tot aquest espai hi ha lloc per un laberint, un minicamp de futbol, una zona per bebès, una zona per festes i aniversaris així com uns grans inflables amb tobogans i coets. Al llarg de les festes, excepte els matins del dia 1 i el dia 6 de gener, estarà obert de dos quarts de dotze a dos quarts de dues del migdia i de cinc a dos quarts de nou del vespre.

A més, s'ha dissenyat la zona Kids Café per als pares, mares i acompanyants de la mainada. Un espai on podran prendre un cafè, llegir, connectar-se a Internet gràcies al wifi i a ordinadors a la seva disposició, veure la televisió al mateix temps que observen els nens a través d'una gran vidriera. Més endavant es posarà en funcionament la iniciativa Kids Solidaris que pretén oferir la possibilitat de recollir joguines en bon estat per entregar-les a fundacions i ONG relacionades amb infants.