L'antiga fàbrica de Birba es converteix en un parc infantil

Quatre emprenedors de Camprodon impulsen la iniciativa que s'inaugura aquest divendres

Redacció
22 de desembre del 2011
El Kids Camp s'ubica a les antigues instal·lacions de Galetes Birba.
El Kids Camp s'ubica a les antigues instal·lacions de Galetes Birba. | Kids Camp
El Kids Camp s'ubica a les antigues instal·lacions de Galetes Birba. Foto: Kids Camp

L'antiga fàbrica de Galetes Birba de Camprodon s'ha convertit en un parc infantil. Quatre emprenedors de la vila han creat una nova empresa per impulsar el Kids Camp que pretén esdevenir el “campament de la diversió” de la Vall de Camprodon i del conjunt del Ripollès.

Aquesta oferta lúdica, inexistent a la comarca segons els seus impulsors, s'inaugurarà aquest divendres 23 a les cinc de la tarda. Ocupa 400 metres quadrats de l'antiga nau de l'empresa de galetes al número 3 del passeig Maristany de Camprodon. Amb tot aquest espai hi ha lloc per un laberint, un minicamp de futbol, una zona per bebès, una zona per festes i aniversaris així com un gran inflables amb tobogans i coets.

A més, s'ha dissenyat la zona Kids Café per als pares, mares i acompanyants de la mainada. Un espai on podran prendre un cafè, llegir, connectar-se a Internet gràcies al wifi i a ordinadors a la seva disposició, veure la televisió al mateix temps que observen els nens a través d'una gran vidriera. Més endavant es posarà en funcionament la iniciativa Kids Solidaris que pretén oferir la possibilitat de recollir joguines en bon estat per entregar-les a fundacions i ONG relacionades amb infants.