El Trèbol de Ripoll ven deu dècims d'un 5è premi de la Loteria de Nadal

El 3.643 ha suposat repartir 60.000 euros a la capital del Ripollès, tot venut en finestreta

Redacció
22 de desembre del 2011
Els responsables del Trèbol celebrant el cinquè premi.
Els responsables del Trèbol celebrant el cinquè premi. | Arnau Urgell
Els responsables del Trèbol celebrant el cinquè premi. Foto: Arnau Urgell

La loteria el Trèbol de Ripoll ha venut una sèrie d'un dels cinquens premis de la Loteria de Nadal. Concretament es tracta de deu dècims del 3.643 que s'ha venut a finestreta segons els responsables de l'administració. D'aquesta manera s'han repartir 60.000 euros, un milió de les antigues pessetes per cap.

Aquest cinquè premi ha estat molt repartit arreu del Principat ja que també ha tocat a Vic, Tona, Cambrils, Santa Perpètua de la Moguda i Sort, entre altres. Això sí, la Grossa  (56.268) ha tornat a passar de llarg -per 97 anys seguit- i ha caigut a un poble aragonès.

Dos premis en deu anys

No es tracta de la primera vegada que la Loteria de Nadal cau a Ripoll. El 1914 va caure la Grossa. Ara fa deu anys, al Trèbol mateix van vendre un tercer premi, el 5.967. Marc Rosa, responsable de l'administració, explica que enguany tenien l'1% de possibilitat que els hi toqués algun dels premis ja que han venut una gran diversitat de números. Amb la seva mare i una treballadora ho han celebrat amb cava mentre que alguns curiosos s'ho miraven a una distància prudencial i la premsa comarcal feia les fotos de rigor.

Les entitats també reparteixen sort

Més enllà del premi, com és habitual, diverses entitats han repartit sort. Destaca els 9.000 euros de la Unió Excursionista de Sant Joan ha distribuït amb el número 7.583 (cinc euros per euro apostat). Els Diables de Ripoll, per segon any consecutiu, també han sucat amb 36.000 euros gràcies al 5.481.

Consultar llistat (pdf)
 



Alegria a l'administració el Trèbol de Ripoll. Foto: Arnau Urgell