La Fundació la Caixa aporta 2.000 euros per famílies necessitades de Campdevànol

Les ajudes serviran per bonificar les taxes de residus i aigua

Redacció
22 de desembre del 2011
Capdevila, Manso i Bardulet
Capdevila, Manso i Bardulet
La Fundació la Caixa aportarà 2.000 euros per les famílies més necessitades de Campdevànol. Unes ajudes que es vehicularan a través de la regidoria de Benestar Social del consistori i que serviran per assegurar la bonificació de la taxa d'escombraries i de l'aigua. Els destinataris seran les famílies amb menys ingressos així com els pensionistes i els aturats que percebin ingressos anuals inferiors al salari mínim interprofessional, sempre que visquin sols.

L'aportació s'ha formalitzat a través d'un conveni que aquest dimecres han signat l'alcalde i la regidora de Benestar Social de Campdevànol, Joan Manso i Marta Bardulet, amb el director de l'oficina de la Caixa de la població, Àngel Capdevila.

Capdevila ha destacat que “un dels objectius principals de la Fundació laCaixa, és donar suport als col·lectius més desfavorits, i que amb aquesta aportacióvolen contribuir a fer més portable l'economia de les persones que més pateixen enaquest temps”. Per la seva banda, Joan Manso, li ha agraït la sensibilitat enversa la problemàtica social que viuen alguns vilatans en aquests moments.