Mor un veí de Bruguera en bolcar el seu tractor

La víctima tenia 64 anys

Redacció
21 de desembre del 2011
L'accident s'ha produït en una finca propera a Bruguera.
L'accident s'ha produït en una finca propera a Bruguera. | ElRipollès.info
L'accident s'ha produït en una finca propera a Bruguera. Foto: ElRipollès.info

El conductor d'un tractor ha mort aquest matí en bolcar a una finca de Bruguera, al terme municipal de Ribes de Freser. La víctima es tracta de Pere Pujol, de 64 anys i veí de Bruguera, que ha patit l'accident laboral mentre treballava a una finca propera al poble.

Els fets han succeït cap a les 10 del matí a la zona del Peonar, a un quilòmetre del nucli urbà, al costat del km 4,5 de la carretera GIV-5263. Segons sembla, la víctima conduïa un tractor quan ha caigut per una zona de fort desnivell propera a l'explotació ramadera. El vehicle s'ha precipitat per un terraplè de 150 metres i la víctima ha quedat atrapada al tractor.

Fins als llocs dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies que ja no han pogut intervenir. També s'han aplegat familiars i veïns de Bruguera i de Ribes.

El cos sense vida de la víctima l'han traslladat fins a Campdevànol amb un helicòpter que també s'ha activat. Els Mossos d'Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll i del Departament de Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.