Marc Pinsach i Mireia Miró triomfen a la Cronovallter

Els esquiadors de l'Ski Club Camprodon obtenen la tercera, la quarta i la cinquena posició

Redacció
09 de desembre del 2011
La Cronovallter va ser la primera esportiva de la temporada a Vallter.
La Cronovallter va ser la primera esportiva de la temporada a Vallter. | Ski Club Camprodon
La Cronovallter va ser la primera esportiva de la temporada a Vallter. Foto: Ski Club Camprodon

Vallter va ser l'escenari aquest dijous al vespre de la primera prova de la nova temporada de la VII Copa Catalana de curses verticals d'esquí de muntanya de la FEEC. La novena Cronovallter Lorpen - Esports Vivac, organitzada per l'Ski Club Camprodon, es va cloure amb la victòria de Marc Pinsach (CE Cassanenca) i Mireia Miró (UEC Gràcia).

La prova va estar marcada per unes condicions perfectes per la pràctica de l'esquí de muntanya. Un centenar de participants van afrontar les dues pujades de 333 metres de desnivell i 1,84 km de recorregut a les instal·lacions de l'estació setcasina.

El podi masculí, en una prova que va comptar amb una participació de luxe, el van completar Miguel Caballero i el vilallonguí Marc Solà (Ski Club Camprodon). El club amfitrió també va aconseguir la quarta i cinquena posició gràcies a Nil Cardona i Genís Zapater. En dones van acompanyar Mireia Miró als llocs d'honor Marta Riba (CEPS) i Alba Xandri.

Entre els participants va destacar la presència de la selecció basca que ha aprofitat les bones condicions de neu de Vallter per fer-hi una concentració.

Classificacions Cronovallter (pdf)