Un hotel amb capacitats

per Redacció, 8 de desembre de 2011 a les 09:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de desembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació MAP gestiona des de fa més d'un any un hotel rural a Planoles, Can Cruells. Aquesta experiència d'èxit ha esdevingut un exemple d'inserció laboral de persones amb malaltia mental. Això va fer que fos un dels casos que van generar mès interès a una jornada sobre aquesta temàtica organitzada per l’Agrupació Catalana d’Entitats per a la Inserció Laboral de Persones amb Malaltia Mental (AMMFEINA).

La Fundació MAP va convertir Can Cruells en un hotel rural de 3 estrelles. La particularitat és que és un establiment que està gestionat per persones amb discapacitat, entre les quals en destaquen persones amb malaltia mental. Per tal de presentar l'experiència, que va anar a càrrec dels mateixos treballadors de l'establiment, van tenir el suport d'un vídeo que explica aquest "hotel amb capacitats" de la Vall de Ribes.


La jornada, que va cloure el conseller de Benestar Social i Família Josep Lluís Cleries, va comptar amb una quinzena de ponències entre les quals les de la Fundació Privada DAU, la Fundació Pere Mata, la Fundació Privada Drissa i la Fundació Privada ASPROS.

 

Participació