El Gran Recapte se supera

Al Ripollès es recullen unes quatre tones d'aliments, més del doble que l'any passat

Redacció
29 de novembre del 2011
Al Ripollès s'han recollit unes 4 tones d'aliments.
Al Ripollès s'han recollit unes 4 tones d'aliments. | Laia Deler/twitgoo
Al Ripollès s'han recollit unes 4 tones d'aliments. Foto: Laia Deler/twitgoo

Objectius més que acomplerts. El Gran Recapte, organitzat pel Banc d'Aliments de Catalunya i l'Obra Social de la Caixa, va aconseguir recollir al Ripollès a l'entorn de quatre tones de menjar entre divendres a la tarda i tot el dissabte. Una xifra que suposa més que duplicar la quantitat de 2010 quan es van aconseguir 1.400 quilos. En aquesta ocasió, a més de Ripoll, a la iniciativa solidària s'hi van sumar establiments de Campdevànol, Camprodon i Ribes de Freser.

A la comarca van participar al Gran Recapte una seixantena de voluntaris d'entitats com Protecció Civil, Càritas i la Creu Roja. Els aliments que es necessitaven eren arròs, llet, pasta, llegums, oli i tonyina. Val a dir però, que la recollida també es pot fer per Internet. Tots els aliments s'han traslladat a la nau que acaba d'estrenar el Banc dels Aliments cedida per Ripollès Desenvolupament.

Al conjunt del Principat, s'espera superar l'objectiu de les 800 tones. Ahir ja s'havien pesat 700.000 quilos de menjar però encara quedaven molts palets plens de menjar per classificar.