Vídeo: Un «GR Pirineus» del 33 centrat en la Vall de Camprodon

L'episodi del 2 de desembre tindrà la Vall de Ribes i el Baix Ripollès com a protagonistes

Redacció
28 de novembre del 2011
El GR Pirineus arriba avui a la Vall de Camprodon.
El GR Pirineus arriba avui a la Vall de Camprodon. | TVC
El GR Pirineus arriba avui a la Vall de Camprodon. Foto: TVC

El GR Pirineus -un programa del Canal 33 que recorre el Pirineu i Prepirineu des de l'Empordà a la Val d'Aran- va passar divendres per la Vall de Camprodon. En el proper episodi, que s'emetrà el 2 de desembre, el protagonisme recaurà amb la Vall de Ribes i el Baix Ripollès amb elements com Núria o el Casament a Pagès de Ripoll.

En el novè gran recorregut, el presentador el Marc de las Heras va anar de Castellfollit de la Roca a Beget. En total, uns 65 km, repartits en dues jornades, fetes a peu, en cotxe i en ruc. Va sortir de Castellfollit per anar a Sant Joan les Fonts, després va atravessar la Vall de Bianya i, al llom d’un ruc català, va arribar a Sant Pau de Segúries, per tornar a agafar el cotxe després fins a Camprodon, on farà nit.
 
L’endemà, a Llanars, el Marc va fer de cowboy. Tot seguit va fer el camí cap a Vilallonga de Ter per aprendre a plantar la famosa trumfa de la vall; i va acabar el seu recorregut passant Rocabruna i Beget, l’últim destí de la ruta, on va cuinar i cruspir-se un espectacular estofat de poltre amb trumfes al Mas Sunyer.

6