La Caixa tanca dues oficines de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses

Els efectes de l'absorció de Caixa Girona continuen notant-se

Redacció
25 de novembre del 2011
La Caixa ha tancat una de les seves dues oficines de Sant Joan.
La Caixa ha tancat una de les seves dues oficines de Sant Joan. | Ajuntament de Sant Joan
La Caixa ha tancat una de les seves dues oficines de Sant Joan. Foto: Ajuntament de Sant Joan

La Caixa ha tancat aquest mes dues de les seves oficines a la comarca. Es tracta de les que estaven ubicades a la plaça de la Llibertat de Ripoll i al carrer Mossèn Masdeu de Sant Joan de les Abadesses. Dos tancaments lligats a l'absorció de Caixa Girona ja que ambdues oficines eren fins fa un any de l'entitat financera gironina. Ja fa un any el procés va suposar clausurar-ne altres com la de Sant Pau de Segúries.

En el cas de Ripoll els clients han estat derivats a l'oficina de la plaça Sant Eudald. No és el primer procés similar ja que, abans de l'absorció, ja es va tancar la del carrer Progrés i després una a la carretera de Barcelona. D'aquesta manera, la Caixa es queda només amb dues oficines a la capital del Ripollès (plaça Sant Eudald i carretera de Barcelona).

Sant Joan es queda amb una sola oficina

Aquest dijous va tancar l'antiga oficina de Caixa Girona del carrer Mossèn Masdeu de Sant Joan. Els tres treballadors han passat a formar part de la plantilla de l'ubicada a la plaça Torras i Bages, segons ha informat La Veu de Sant Joan. Segons fonts de la Caixa, citades per l'emisora municipal, el procés no suposarà una retallada de serveis ja que es manté el personal. De fet, també s'ha traslladat el caixer automàtic a l'oficina de l'edifici de Torres i Bages, que a diferència de la Mossèn Masdeu, és propietat de la Caixa.

Un senzill cartell desvia els clients a l'oficina de Torres i Bages. Foto: Ajuntament Sant Joan