En Sorgo i en Brend arriben a Molló Parc

Els dos exemplars de llop ibèric tenen 3 anys

En Sorgo i en Brend ja són a Molló Parc.
En Sorgo i en Brend ja són a Molló Parc. | Mollo Parc
El Ripollès.info
22 de novembre del 2011
Molló Parc va incorporar el passat dijous 10 de vovembre dos exemplars mascles de llop ibèric (Canis lupus signatus) de tres anys cadascun. Es diuen Sorgo i Brend i vénen del Centro de Naturaleza de Cañada Real (Madrid). “Després d’uns dies d’adaptació al parc, podem afirmar que en Sorgo i en Brend se senten com a casa!”, expliquen des del parc.

El llop és el depredador social més gran de la Península. La seva alimentació és carnívora, tot i que inclou invertebrats i fruites en algunes èpoques de l’any. Es comuniquen entre ells mitjançant gestos i udols. La seva flexibilitat d’adaptació el permet viure a qualsevol medi, des del nivell del mar fins a la muntanya, amb preferència per zones boscoses.
 

Molló Parc a les xarxes socials

Molló Parc és un parc patural situat en un bosc on l'animació sorgeix del propi espai a través de la seva fauna i flora. I on, a més, el visitant no és un espectador qualsevol, sinó que esdevé un actor del seu propi recorregut a l'aire lliure mentre passeja pel bosc i els prats ubicats al cor de la Vall de Camprodon.

Aprofitant l’arribada dels llops, Molló Parc ha apostat per entrar en el món de la comunicació 2.0 a través de les xarxes socials, amb l’objectiu d’estar més a prop dels seus visitants. L’objectiu és anar augmentant poc a poc la presència a la xarxa i que sigui un canal més d’informació referent al parc i als animals.

Per això Molló Parc ha posat en marxa un concurs de dibuix, adreçat a nens i nenes menors de 13 anys. El concurs es fa desde Facebook (www.facebook.com/MolloParcPirineus) i consisteix en fer un dibuix dels animals, del parc i del seu entorn. Entre tots els participants, se sortejaran dues entrades dobles infantils, un cop al mes.