14 de novembre del 2011
Sortida de la Mitja Marató del Ripollès, aquest diumenge a Ripoll.
Sortida de la Mitja Marató del Ripollès, aquest diumenge a Ripoll. | Xevi Mas
Els dos guanaydors: Inna Lebedieba i Otmane Btaimi. Foto: Xevi Mas

La Mitja Marató Ripoll-Sant Joan, la prova esportiva més esperada de la tardor, no va decebre. El marroquí Otmane Btaimi (Athletic Track) es va imposar en la categoria masculina, guanyant a l’esprint Nacho Cáceres, en un final molt emocionant. El vencedor va trigar 1 hora 8 minuts i 48 segons en realitzar tot el trajecte. Més clar va estar a la categoria femenina, on es va imposar amb autoritat la ucraïnesa Inna Lebedieva (JA Sabadell), amb el temps d’1 hora 27 minuts i 2 segons. En segona posició es va classificar Yolanda Ruiz (Adidas D. Catalan), a 3 minuts 50 segons.

La cursa va  aplegar un total de 560 atletes. Es va disputar aquest diumenge, amb sortida del camp de futbol de Ripoll a les 10 del matí. Enguany va arribar amb una setmana d'antelació per tal de no coincidir amb la jornada electoral.

El 33è Campionat d'Atletisme de Fons de Ripoll té un recorregut de 21.07 quilòmetres. Surt de Ripoll (660 metres d'altitud) i l'equador és a Sant Joan (770 metres). L'arribada, com sempre, es va situar davant del Museu Etnogràfic de Ripoll.