Enric Millo promet banda ampla als empresaris

El candidat popular vol "desencallar" el túnel de Toses i el desdoblament del tren fins a Puigcerdà

Redacció
08 de novembre del 2011
Enric Millo s'ha reunit amb els empresaris de la UIER.
Enric Millo s'ha reunit amb els empresaris de la UIER. | PP
Enric Millo s'ha reunit amb els empresaris de la UIER. Foto: PP 

El cap de llista del PP per Girona a les eleccions espanyoles i portaveu del PP al Parlament, Josep Enric Millo, s'ha reunit aquest dimarts amb representants de la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER) amb els que ha coincidit en la necessitat de millorar les telecomunicacions. En aquest sentit el Partit Popular ha promès fer efectiva la banda ampla de qualitat a tot el territori”.

Millo s’ha referit al cas dels polígons i ha dit que “encara hi ha molts on el servei de banda ampla és insuficient i deficitari”, i ha puntualitzat que “no es tracta només de fer-hi arribar la connexió de qualsevol manera, ja que algunes empreses necessiten connexions molt potents per transferir grans paquets de dades i això, ara per ara, no s’ofereix a tot arreu”. Pel polític popular “no n’hi ha prou d’omplir-se la boca dient que volem potenciar la innovació i la internacionalització de les nostres empreses, sinó que cal dotar-les dels recursos necessaris per fer-ho en condicions en el marc de l’era digital i la societat de la informació”.

Respecte a la manca de cobertura de les xarxes de banda ampla i fibra òptica a les comarques de Girona, ha expressat que “aquesta ha estat una de les grans queixes dels empresaris del Ripollès perquè aquesta comarca no és que tingui 'zones fosques' de cobertura sinó que tota ella, en aquest aspecte, és una 'zona sense llum'”.

Per altra banda, Enric Millo s'ha compromès a desencallar el desdoblament de la línia del tren, no només fins a Vic com està previst, sinó fins a Puigcerdà i la Tor de Carol. Així mateix ha lamentat que els governs socialistes hagin “arraconat” durant vuit anys el projecte del túnel de Toses de la N-260. “El Partit Socialista ha donat l’esquena a les comarques de Girona, i en el cas del Ripollès no tan sols això sinó que les ha abandonat totalment” ha sentenciat el candidat del PP.