Alejandro Gómez s'imposa a la Duatló de Vallfogona

Núria Lauco s'imposa en categoria femenina en una prova marcada pel vent, la pluja i el fang

Redacció
07 de novembre del 2011
La prova va estar marcada pel vent, la pluja i el fang.
La prova va estar marcada pel vent, la pluja i el fang. | triatlo.org
La prova va estar marcada pel vent, la pluja i el fang. Foto: triatlo.org

Ever Alejandro Gómez, del CERR Igualada, va aprofitar l'absència del ripollès Aleix Fàbregas –guanyador de les dues darreres edicions- per imposar-se a la Duatló de Vallfogona. L'atleta d'origen bolivià ja va ser segon l'any passat i enguany va aconseguir la victòria amb un temps d'1 h 43' 15''.

La prova, que suposava l'inici de la Lliga Nacional de Duatlons de Muntanya, va estar marcada per unes condicions molt dures. Pluja intermitent, vent moderat i, sobretot, molt fang a causa dels vora 100 litres d'aigua acumulats els darrers dies no van posar les coses fàcils als 111 inscrits.

Gómez va dominar la duatló aconseguint sis minuts de marge respecte el seu company d'equip Jaume Consola. Ferran Ros, del CE Tribike Cabrils, va completar el podi amb un temps d'1 h 49' 36''. El doble podi dels igualadins els va permetre obtenir la victòria per equips mentre que el Cabrils va ser segon i el CT Granollers tercer.

En categoria femenina la victòria va ser per Núria Lauco del CT Granollers amb un temps de 2 h 18' 28''. Van completar el podi Mariona Càtedra (CTSJ Abadesses) i Teresa Pons (CET Distance).

  Resultats de la Duatló de Vallfogona