El ple de taxes i impostos de Campdevànol es podrà seguir en directe a ElRipollès.info

Govern i oposició se les tenen abans del ple

Redacció
02 de novembre del 2011
L'Ajuntament de Campdevànol pot no pagar la nòmina de desembre.
L'Ajuntament de Campdevànol pot no pagar la nòmina de desembre. | Arnau Urgell
El ple de Campdevànol es podrà veure en directe a ElRipollès.info. Foto: Arnau Urgell

L'Ajuntament de Campdevànol celebrarà dijous a les vuit del vespre un ple extraordinari que tindrà com a únic punt de l'ordre del dia l'aprovació provisional de taxes i impostos pel 2012. La sessió plenària es podrà seguir en directe a la portada d'ElRipollès.info gràcies a la retransmissió de l'empresa TimeOver. Les imatges es completaran amb les piulades sobre el ple amb l'etiqueta #campdevanol.

La sessió plenària, com tots els temes municipals relacionats amb l'economia, es preveu calenta. L'equip de govern de CiU i ERC va anunciar en roda de premsa que el context actual obligava a congelar impostos i que només els serveis no obligatoris, com el cementiri i la piscina municipal, pujarien segons l'IPC (3%).

Des del PSC, a l'oposició, s'ha acusat l'equip encapçalat per Joan Manso de “tornar a manipular la informació econòmica”. En aquest sentit sostenen que les escombraries augmentaran un 5% i l'aigua un 35% a banda de considerar que les taxes de serveis com la piscina, la llar d'infants, la tinença d'animals domèstics i el cementiri també pateixen increments molt superior a l'IPC.