CiU també s'atribueix l'1% cultural per acabar el Terra de Comtes

Redacció
27 d'octubre del 2011
Montserrat Surroca va anunciar a Ripoll la inversió pel Terra de Comtes.
Montserrat Surroca va anunciar a Ripoll la inversió pel Terra de Comtes. | CiU
Montserrat Surroca va anunciar a Ripoll la inversió pel Terra de Comtes. Foto: CiU

El Ministeri espanyol de Foment aportarà 256.000 euros per finalitzar el centre d'interpretació del projecte del Terra de Comtes, a la capella de la Congregació de Ripoll. En plena precampanya electoral, fins a dos candidats a les eleccions espanyoles s'han desplaçat a la capital de la comarca per anunciar la inversió. Si dissabte era el número 1 del PSC, Àlex Sàez, aquest dimecres va ser el torn de la diputada i número 2 de CiU per Girona, Montserrat Surroca.

Surroca es va reunir amb l'alcalde de Ripoll i el president del Consell Comarcal, Jordi Munell i Miquel Rovira, per anunciar una inversió que pràcticament assegura poder acabar el Terra de Comtes, un dels tres projectes iniciats que encara no tenien finançament per acabar-lo. La diputada de CiU, a instàncies del consistori, va gestionar el tràmit al Congrés dels Diputats, que garanteix el 85% dels diners que mancaven.

Surroca, va aprofitar la visita a Ripoll, per defensar la necessitat del pacte fiscal que propugna la federació nacionalista per garantir un finançament regular dels equipaments culturals i no haver de recórrer a subvencions a Madrid.