El nou mercat de Ripoll arrenca amb 25 parades i una bona afluència

L'experiència a la carretera de Barcelona té llista d'espera

Redacció
26 d'octubre del 2011
El mercat de la carretera de Barcelona ha començat amb bona afluència de gent.
El mercat de la carretera de Barcelona ha començat amb bona afluència de gent. | ElRipollès.info
El mercat de la carretera de Barcelona ha començat amb bona afluència de gent. Foto: ElRipollès.info

El primer dimecres amb mercat setmanal a la carretera de Barcelona ha tingut una bona acollida. Aquest matí, l'entorn de la plaça Vila de Prada s'ha omplert de compradors que han pogut triar i remenar en les 25 parades que s'han instal·lat.

Encara és d'hora per fer valoracions però l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, ha assenyalat que “es va en el bon camí”. En aquest sentit s'espera que el nou mercat revitalitzi el comerç del barri. D'interès per part dels marxants no en manca ja que segons ha explicat Munell hi ha llista d'espera.

L'objectiu és que des d'ara el mercat de la carretera de Barcelona –que no pretén competir amb els dels dissabtes al Barri Vell- esdevingui un referent per les poblacions del nord d'Osona i de la resta del Ripollès. De fet, tal i com va explicar fa unes setmanes la regidora de Comerç, Magda Perramon, es vol facilitar la compra durant la setmana a la gent gran i evitar que els vilatans hagin d'anar a altres mercats com Campdevànol o Vic. Perramon va afegir que abans de mig any se n'avaluaran els resultats per decidir si es continua amb l'experiència.