Agustí Roc revalida la victòria a la Cursa del Camí Vell de Núria

El manresà va rebaixar el temps de Just Sociats, que va dominar la prova "virtual"

Redacció
24 d'octubre del 2011
Cronoescalada 2010
Cronoescalada 2010 | Vall de Núria
Agustí Roca va revalidar la victòria del 2010. Foto: Vall de Núria

El manresà Agustí Roc va aconseguir revalidar la victòria a la Cursa Virtual del Camí Vell , una prova que es va cloure aquest diumenge amb la Cronoescalada Cremallera 2011. Una prova, de set quilòmetres de recorregut, que unia Queralbs (1.201 m) fins al santuari de Núria (1.964 m).

Roc va cobrir el Camí Vell amb 42' 29''. Un temps que suposa el rècord de la prova ja que va rebaixar el que havia aconseguit l'any passat (42' 45'') i el del també bagenc Just Sociats que va ser el més ràpid en la "cursa virtual" amb un temps de 43' 34'. De fet, la principal característica de la Cursa del Camí Vell és que els corredors l'han pogut fer tantes vegades com han volgut des del mes de maig gràcies a una pulsera amb un xip identificador.

També cal destacar que el ripollès Aleix Fàbregas ha estat finalment tercer amb un temps de 44' 36''. En dones, la victòria final va ser per l'anoienca Laura Orgue amb 52' 59'' mentre que la resta del podi el van completar la berguedana Alba Xandri i l'osonenca Anna Comet.

Podi de la Cursa del Camí Vell. Foto: Vall de Núria