Carles Esteve remunta i repeteix victòria als 2DT Santigosa Clàssic

Redacció
23 d'octubre del 2011
2DTSC
2DTSC | Xevi Mas
Els 2DTSC van aplegar vora 140 trialers clàssics. Foto: Xevi Mas

Carles Esteve ha fet una segona jornada al 2 Dies Trial Santigosa Clàssic de llibre i ha aconseguit repetir victòria en la categoria reina, experts, de la prova organitzada pel Moto Club Abadesses. Esteve, que va guanyar el 2010 i que dissabte només va poder ser tercer, ha penalitzat només sis punts aquest diumenge i n'ha acabat sumant 15 al llarg de la competició.

El gran derrotat del diumenge ha estat Salvador Vilella que després de penalitzar cinc punts el dissabte ha fet cinc fiascos i ha sumat 25 punts. D'aquesta manera, amb un total de 30 punts, s'ha hagut de conformar amb la tercera posició que ja va aconseguir l'any passat. Entremig, s'ha classificat un regular Antoni Ramonet que pràcticament ha fet els mateixos peus a les dues voltes (12 i 13).

En les altres categories les victòries han estat per José Maria Martínez (13 punts en clàssics), Francesc Carbonell (16 punts en pre65), el ripollès Josep Soldevila (19 punts en pre72), Josep Maria Capdevila (20 punts en pre80) i Jaume Bonfill (15 punts en trialers).

Quasi 140 participants

Els 2DTS recupera l'essència del trial santjoaní de fa quatre dècades i ha comptat amb quasi 140 participats. Per segona vegada ha estat internacional ja que, a banda de pilots dels Països Catalans i de l'Estat espanyol, també n'hi hagut procedents entre altres del Regne Unit, Suïssa i l'Estat francès.

La competició, reservada exclusivament a les motos de clàssiques, ha mantingut l'estructura bàsica de la passada edició: una única volta a un circuit de 21 km i amb 20 zones diferents cada dia marcades amb tres nivells de dificultat diferent. 

Amb aquesta prova el Moto Club Abadesses ha donat per conclosa la commemoració dels 40 anys dels 3 Dies Trial Santigosa que van néixer en aquestes mateixes zones un mes de novembre de 1972.

Els 2DTSC van demostrar la duresa dels primers Santigosa. Foto: Xevi Mas

Carles Esteve va repetir victòria. Foto: Xevi Mas

Els 2DTSC van acabar a les escales del Molí. Foto: Xevi Mas

Classificació final 2DTSC
 


Galeries de fotos de trials de clàssiques del Ripollès

2 Dies Trial Santigosa Clàssic 2011 (Xevi Mas)

Trial Clàssic del Gall de Ripoll 2011 (Xevi Mas)
 


Segona jornada dels Dos Dies Trial Santigosa Clàssic 2010 (Xevi Mas i Lurdes López)

Primera jornada dels Dos Dies Trial Santigosa Clàssic 2010 (Jordi Vives)

Trial de Clàssiques de Ripoll 2010 (Víctor Bonaigua/Motocat.cat)

Trial de Clàssiques de Ripoll 2010 (CATMotor)
 






Dos Dies Trial Santigosa Clàssic 2009 (Jordi Vives)

Trial de Clàssiques de Ripoll 2009 (Arnau Urgell)
 




Trial de Clàssiques de Ripoll 2008 (Arnau Urgell)

Exhibició deside-trial 2008 (Arnau Urgell)