Ripoll tindrà un segon mercat setmanal els dimecres

El mercat de la carretera de Barcelona començarà el 26 d'octubre i tindrà una vintena de parades

Redacció
11 d'octubre del 2011
Ripoll tindrà un segon mercat setmanal.
Ripoll tindrà un segon mercat setmanal. | ElRipollès.info
Ripoll tindrà un segon mercat setmanal. Foto: ElRipollès.info

Ripoll tindrà un segon mercat de periodicitat setmanal. Serà els dimecres a partir del 26 d'octubre i s'ubicarà al barri de la carretera de Barcelona, el més poblat de la vila. L'Ajuntament de Ripoll ha decidit apostar-hi ja que, segons la regidora de Comerç Magda Perramon, era una “vella reivindicació” dels establiments de la zona. De moment, començarà amb 20-22 parades i, de fet, l'objectiu és mantenir aquesta magnitud ja que els mercat de dissabte “ha de continuar sent l'estrella”.

Perramon explica que molta gent entre setmana es desplaça a mercats com els de Campdevànol i Vic. “Creiem que també poden fer les compres a Ripoll” afirma i afegeix que, a més, es donarà servei a la gent gran del barri. Al mercat de la carretera de Barcelona hi haurà principalment fruita i verdura, roba i alguna parada d'artesania. “Estarà tot barrejat però serà de qualitat” tot i que admet que han desestimat dedicar-lo a productes de valor afegit com els ecològics.

Evidentment, el gruix de les parades seran de marxants però també n'hi haurà d'algun establiment del centre així com botigues de la zona que sortiran al carrer. Se situaran a la plaça Vila de Prada, al carrer Núria i a un tram del Josep Maria Pellicer. La regidora de Comerç subratlla que “no es va en contra del mercat de dissabte” i que abans de mig any se n'avaluaran els resultats per decidir si es continua amb l'experiència.