El pavelló nou de Ripoll es queda, de moment, sense bar

L'única persona que havia optat al concurs públic per gestionar-lo finalment hi ha renunciat

Redacció
29 de setembre del 2011
Vista del nou pavelló poliesportiu de Ripoll.
Vista del nou pavelló poliesportiu de Ripoll. | Adrià Costa
El pavelló de Ripoll, de moment, no tindrà bar. Foto: Adrià Costa

L'Avellaneda, el pavelló nou de Ripoll, de moment no tindrà bar. I és que l'única persona que es va presentar al concurs ha acabat renunciant a gestionar-lo. El regidor d'Hisenda, Josep Maria Creixans, va anunciar que se n'obrirà un altre “el més ràpid possible”.

L'Ajuntament de Ripoll va aprovar en el ple del passat 29 de març un concurs per licitar el nou bar del CTE l'Avellaneda. En finalitzar el procés només s'hi va presentar una oferta, la de Juan Avilés, a qui se li va adjudicar la gestió de l'espai. Tot i això, el 19 de setembre l'interessat va presentar un escrit de renúncia.

Amb aquesta situació, l'equip de govern ripollès es planteja obrir un altre concurs per poder ajudicar per segona vegada el bar. No és la primera vegada que el consistori té problemes en aconseguir posar en funcionament un establiment de titularitat municipal. En el cas de la Lira el concurs públic va quedar desert i va caldre un segon procés de negociació directe. Una situació que va provocar que no comencés a funcionar fins a mitjans d'agost –un any i mig després de la inauguració de la plaça-.