Oriol Sañas i Cristina Pérez, nou hereu i pubilla de Ripoll

Sergi Puigcorbé i Eva Labró, primer hereuet i pubilleta

per Redacció, 12 de setembre de 2011 a les 15:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de setembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Oriol Sañas, Sergi Puigcorbé, Eva Labró i Cristina Pérez. Foto: Arnau Urgell

Oriol Sañas, representant de la Unió Esportiva Ripoll- i Cristina Pérez, de l'Associació de Veïns del Centre Vila-, són des d'aquest diumenge el nou hereu i la nova pubilla de Ripoll. En l'acte de proclamació, que es va fer coincidint amb la Diada Nacional, també es van anunciar el primer hereuet i pubilleta de la història. Es tracta Sergi Puigcorbé, representant de l'Agrupació Sardanista de Ripoll- i Eva Labró, del grup de grallers. La iniciativa del CIT va comptar enguany amb vuit candidats (dues pubilles i quatre pubilletes) mentre que els càrrecs masculins no va caldre cap elecció.


Sañas i Pérez relleven en la representació de la vila a Arnau Buxadé i Carla Escarrà. Ambdós van celebrar haver pogut mostrar arreu del país que “Ripoll és el poble més bonic del món” i van acabar els seus discursos –tal i com va fer l'alcalde Jordi Munell- amb un crit de “Visca Catalunya lliure” sota l'estelada que presidia la façana de la casa de la vila. L'acte de proclamació es va realitzar a la mitja part d'un concert dels Randellaires que continuen celebrant el seu desè aniversari.

L'alcalde Jordi Munell amb l'hereu i la pubilla sortint. Foto: Arnau Urgell



L'Ajuntament de Ripoll, florit i amb estelada. Foto: Arnau Urgell


Galeries de fotos

Diada 2011 a Ripoll: hereu i publla (Arnau Urgell)

La Diada 2011 a Sant Joan (Steve Cedar)
 


La Diada 2010 a Ripoll (Arnau Urgell)

La Diada 2010 a Ribes de Freser (Laia Deler)
 

La Diada 2009 a Ripoll

Actes ERC i JERC de Sant Joan de la Diada 2009
 

La Diada 2008 al Ripollès
 

Totes les imatges de la Diada arreu del país (2005-2010)

 

Participació