El Camprodon cara, el Ripoll creu

Inici desigual a la lliga dels equips del Ripollès

Redacció
12 de setembre del 2011
Cara i creu pels equips del Ripollès de Segona Catalana aquest diumenge. El Camprodon va començar guanyant en imposar-se per 2 a 1 a l'Escala. Els empordanesos es van avançar al minut 15 gràcies a Mahamadu però Luque va aconseguir empatar al cap de poc. A la represa, el domini local no es va traduir en victòria fins al final gràcies a Plana.

En canvi el Ripoll va debutar en mal peu en caure a Roses. Tot i que Gerard Verdaguer va avançar els visitants el minut 4, en tant sols tres minuts (del 20 al 23) els altempordanesos van remuntar gràcies a un doblet de Javier Fuentes. Cal recordar que dissabte l'altre equip de la categoria, el CE Abadessenc, no va poder passar de l'empat a 0 a casa contra un Palafrugell que va acabar jugant amb nou.

A Tercera Catalana la UE Campdevànol va debutar amb victòria en imposar-se per 1 a 2 al camp del Santa Eugènia amb gols d'Arnau Padrós i Albert Solà. Finalment a Quarta Catalana només va guanyar el Ripoll B mentre que el Monestir va empatar a 0 a Borgonyà. Ribetana i Vilallonga van començar la lliga amb derrotes.

El futbol del Ripollès, a Twitter

Una bona manera de saber la darrera hora dels equips de la comarca és a través de Twitter. Tenen compte el CE Abadessenc (@CE_Abadessenc), la UE Camprodon (@UECamprodon) i la UE Campdevànol (@UECampdevanol). A nivell de futbol base també en té l'EF Ripollès (@efutbolripolles).

Segona Catalana (Grup 1)



AE Roses 2 - CF Ripoll 1
UE Camprodon 2 - L'Escala FC 1
CE Abadessenc 0 - CF Palafrugell 0

Tercera Catalana (Grup 5)
 


JE Santa Eugènia 1 - UE Campdevànol 2

Quarta Catalana (Grup 3)

CF Ripoll B 3 - UE Sant Vicenç de Torelló B 0
CF Sant Julià de Vilatorta 3 - CF Ribetana 0
CD Borgonyà 0 - CF Atlètic Monestir 0

Tercera Regional (Grup 27)

Vilallonga de Ter FC 1 - AE Sant Gregori B 2