Inici de curs escolar amb mobilitzacions

La plataforma Somescola.cat convoca concentracions per la immersió davant dels ajuntaments el dilluns 12 a les 7

Redacció
06 de setembre del 2011
Concentració a favor de la immersió a Girona.
Concentració a favor de la immersió a Girona. | ACN
Concentració a favor de la immersió a Girona. Foto: ACN

La plataforma Somescola.cat ha anunciat un conjunt de mobilitzacions i accions en defensa del model d'immersió lingüística a l'escola. La primera es realitzarà el proper dilluns 12 de setembre, quan han convocat a professors i pares d'alumnes a concentrar-se davant de tots els ajuntaments del Principat "per fer visible que el model funciona". En el cas de Ripoll ja hi ha una primera convocatòria a través del Facebook.



Ple extraordinari als ajuntaments



Somescola.cat també ha demanat a tots els ajuntaments que convoquin un ple extraordinari per aprovar la moció proposada per la mateixa plataforma en defensa del model d'immersió lingüística i en contra de la decisió del TSJC. La moció no és nova, ja que porta penjada a la pàgina web de l'organització des de l'abril, motivada per les les sentències del Tribunal Suprem  del desembre sobre aquesta qüestió.



El model de moció planteja que els ajuntaments rebutgin les sentències del TS, es posicionin a favor de la immersió lingüística en català, insta al Parlament a mostrar el seu desacord amb la decisió judicial i al Govern a que continuï donant compliment a la Llei d'Educació de Catalunya (LEC).

Més informació a Nació Digital