El Ripollès i el Conflent estudien un possible agermanament

Jordi Munell i Miquel Rovira participen a la Universitat Catalana d’Estiu de Prada

El Ripollès.info
23 d'agost del 2011
Jordi Munell i Miquell Rovira, a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent.
Jordi Munell i Miquell Rovira, a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent. | Joan Guirado


L’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, i el president del Consell Comarcal del Ripollès i regidor de Ripoll, Miquel Rovira, van participar fa uns dies a la jornada inaugural de la Universitat Catalana d’Estiu, que se celebra anualment a Prada de Conflent.

Jordi Munell i Miquel Rovira van ser convidats a la Universitat Catalana d’Estiu per participar en una trobada amb alcaldes i regidors de la mancomunitat de municipis del Conflent, a fi efecte d’estudiar un procés d’agermanament entre les dues comarques, com a experiència inèdita d’agermanament dins l’espai europeu i que compta amb l’experiència dels més de 40 anys que Ripoll i Prada de Conflent porten d’agermanament. En el marc d’aquesta trobada, es va informar dels serveis i del funcionament tant del Consell Comarcal del Ripollès com de la Mancomunitat del Conflent.

Durant la seva estada a la ciutat nord-catalana, Munell i Rovira van ser rebuts, també, per l’alcalde de Prada de Conflent, Jean Castex, i pel delegat de la Generalitat a Perpinyà, Jean François Gauby. A la visita també hi va ser el conseller de Salut, Boi Ruiz.