Els osonencs vencen en el triangular que els va enfrontar al Figueres i al Camprodon

16 d'agost del 2011
Figueres, Camprodon i Vic van disputar dilluns un triangular.
Figueres, Camprodon i Vic van disputar dilluns un triangular. | UEF
El Vic va demostrar aquest dilluns perquè és un dels nous equips de la Tercera Divisió i es va proclamar guanyador del triangular que el va enfrontar al camp de la vila contra la UE Figueres de Primera Catalana i l'equip local, la UE Camprodon (2a Catalana).

Els vigatants van vèncer els seus dos “mitjos” partits per 1 a 0. Primer va guanyar el Camprodon amb gol de Trulls i després va repetir resultat contra els empordanesos amb gol de Prieto. En el tercer partit els locals van arrencar un empat contra un rival de categoria superior (1-1). Plana es va avançar al minut 20 però al cap de dos minuts Teixi va empatar pel Figueres.