Ester Noguer, nova presidenta de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon

La regidora setcasina substitueix el mollonenc Josep Coma

Redacció
09 d'agost del 2011
Ester Noguer és la nova presidenta del a Mancomunitat de la Vall de Camprodon.
Ester Noguer és la nova presidenta del a Mancomunitat de la Vall de Camprodon. | Facebook
Ester Noguer és la nova presidenta del a Mancomunitat de la Vall de Camprodon. Foto: Facebook

Ester Noguer és la nova presidenta de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon. La regidora setcasina va ser escollida en el ple de constitució que es va celebrar aquest dilluns. Noguer substitueix en el càrrec a Josep Coma, ara alcalde de Molló i que per tant no podia continuar com a president.

El ple de la Mancomunitat està format per una banda pels sis alcaldes de la vall: Esteve Pujol (Camprodon), Esteve Costa (Llanars), Josep Coma (Molló), Josep Palos (Sant Pau de Segúries), Carlos Fernández (Setcases) i Paquita Pastoret (Vilallonga de Ter). També hi ha un regidor per municipi dels quals es va escollir la setcasina Ester Noguer. La resta són Miquel Sala (Camprodon), Jordi Llongarriu (Llanars), Lluís Pairó (Molló), Joan Navarro (Sant Pau de Segúries) i Cristina Blanch (Vilallonga de Ter).

Noguer, de 27 anys, va estudiar Turisme i ara realitza la tesi doctoral sobre l'evolució del paisatge de la Vall de Camprodon. Va ser escollida regidora a la llista d'Independents per Setcases-Progrés Municipal (llista associada al PSC) el passat 22-M en el que és la seva primera experiència en política municipal. Es tracta, a més, de la primera dona que presideix l'ens que agrupa els sis municipis de la Vall de Camprodon.

Una de les primeres "patates calentes" que haurà d'afrontar la nova presidenta és el tancament nocturn del CAP de Camprodon. De fet, ahir mateix la Mancomunitat va aprovar la moció que s'oposa a aquesta retallada i que, de moment, ja ha passat pels plens de Camprodon i Llanars.