L'Ajuntament vol més esports al Centre de Tecnificació

Primera trobada entre Jordi Munell i el president de la FEEC per explorar vies de col·laboració

Redacció
27 de juliol del 2011
Vista del nou pavelló poliesportiu de Ripoll.
Vista del nou pavelló poliesportiu de Ripoll. | Adrià Costa
L'Ajuntament vol potenciar el CTE. Foto: Adrià Costa

L'Ajuntament de Ripoll vol que el Centre de Tecnificació Esportiva (CTE) tingui més esports. “Hem renovat la confiança amb el director amb un mandat clar: no podem estar quatre anys més amb una sola modalitat” va afirmar Jordi Munell en el ple d'aquest dimarts.

Una de les possibilitats més factibles és la col·laboració amb la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. En aquest sentit, Jordi Munell i el president de la FEEC, Jordi Merino, es van reunir aquest dimarts per conèixer i oferir les instal·lacions esportives de la vila.

Merino va assegurar que reuneixen tots els requisits necessaris per desenvolupar-hi diferents activitats. A més, considera que el fet de que l'IES Abat Oliba ofereixi formació de cicles professional relacionats amb la muntanya, crea unes sinergies que afavoreixen la celebració a Ripoll d' stages , concentracions o cursos de tecnificació d'algunes de les modalitats esportives que engloba la federació com l'esquí de muntanya, les curses de muntanya, l'escalada, l'alpinisme i les raquetes de neu.

Jordi Munell, per la seva banda, va oferir el CTE a la FEEC per tal d'ampliar l'actual oferta que se centra en el bicitrial. “L'objectiu és que la residència estigui plena tot l'any” va explicar en el ple. També va anunciar que, de moment, no es retiraran per motius pressupostaris els obstacles per practicar el trial de bicicletes al camp de Castelladrall però que se'n senyalitzarà el perill. Des d'ERC, l'exregidor d'Esports Ramon Serra va celebrar que es mantingui l'emplaçament de la zona d'entrenament.