El Bisbat de Vic fa una crida per acollir joves d'arreu del món

Els dies previs a la Jornada Mundial de Joventut de Madrid

Redacció
21 de juliol del 2011
Els impulsors de les jornades d'acollida: el delegat de joves del Bisbat de Vic,mossèn Jaume Casamitjana, la responsable de comunicació, Bet Garcia i el responsable de logística, Josep Robert.
Els impulsors de les jornades d'acollida: el delegat de joves del Bisbat de Vic,mossèn Jaume Casamitjana, la responsable de comunicació, Bet Garcia i el responsable de logística, Josep Robert. | Laura Busquets / ACN
Els impulsors de les jornades d'acollida, fa uns dies ,en la roda de premsa. Foto: Laura Busquets / ACN

El Bisbat de Vic acollirà 4.000 joves d'arreu del món els dies previs a la Jornada Mundial de Joventut que se celebrarà a Madrid entre el 17 i el 21 d'agost sota el lema "Edificats i arrelats en Crist, ferms en la fe" i que aplegarà dos milions de joves. Els dies previs a la celebració de l'acte, de l'11 al 16 d'agost, les diferents diòcesis d'arreu de l'Estat espanyol organitzen experiències d'intercanvi entre joves estrangers i autòctons.

La diòcesi de Vic i les parròquies del Ripollès està mobilitzant a centenars de famílies per acollir aquests joves europeus que ens visitaran. “La resposta ha estat satisfactòria, tot i les dates difícils dels dies d'acollida, però seria necessari que més famílies s'impliquessin, així com més voluntaris per al funcionament de les activitats”, expliquen des del Bisbat. L'acolliment en famílies implica la presència d'un jove o dos, bàsicament per dormir i esmorzar.

Més informació de l’acollida, a la delegació de Joventut del Bisbat de Vic

Més informació de la Jornada Mundial de Joventut a Osona