Eudald Castells relleva Vilalta com a president de la UIER

Encapçalava l'única llista que es va presentar per presidir la patronal ripollesa

per Redacció, 6 de juliol de 2011 a les 09:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juliol de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Eudald Castells és des d'aquest dimarts el nou president de la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER). Tal i com s'esperava, no ha aparegut cap llista alternativa i, d'aquesta manera, no ha calgut celebrar eleccions per escollir la nova directiva de la patronal ripollesa. D'aquesta manera Castells succeix a Joan Vilalta que ha estat el capdavanter de la UIER els darrers 27 anys.

La candidatura de Castells, que aposta per la continuïtat, incorpora Josep Grifell com a vicepresident, Josep Maria Farrés com a secretari i Manoli Vega com a tresorera. Els nous vocals són Francesc Carlon, Marta Masdeu, Esteve Miró, Àngel L. Muñoz, Joan Rafart, Jaume Romeu, Lluís Sabata i Ramon Vilardell. En la carta que va enviar als associats el nou president es va desfer en elogis del seu predecessor per les quasi tres dècades d'“infatigable activitat” a favor de les empreses de la comarca.

 

Participació