Sortida de la Núria-Queralt.
Sortida de la Núria-Queralt. | Lleïr Soler/92km.com
Sortida de la Núria-Queralt. Foto: Lleïr Soler/92km.com

Jordi Armengau es va imposar a la dura travessa Núria-Queralt-Berga. La marxa d'ultra-resistència, de 96 km de longitud i 5.000 metres des desnivell positiu acumulat, es va celebrar entre dissabte i diumenge i puntuava per la Lliga Catalana de l'especialitat.

Armengau va arribar a Berga després de córrer durant 12 h 54' 23''. A només dos segons, es va classificar Jaume Folguera, mentre que Mateu Planella va completar el podi. En categoria femenina la victòria va ser per Judit Casas (14 h 53' 48') mentre que Olga Mankó i Queralt Solé van ser segona i tercera respectivament.

La 31a edició va comptar amb 398 inscrits i fins a 154 corredors van abandonar. A la meta de Berga hi van arribar 220 corredors.

Núria-Queralt 2011 (Lleïr Soler/92km.com)