Un mar d'escuma

La Vila Vella va celebrar la seva festa grossa que va coronar Ferran Candelo i Pilar Bertran com a hereu i pubilla

Redacció
04 de juliol del 2011
Festa de la Vila Vella.
Festa de la Vila Vella. | AV Vila Vella
Festa de la Vila Vella. Foto: AV Vila Vella

La Vila Vella de Sant Joan va celebrar dissabte la seva festa grossa. Els actes organitzats per l'Associació de Veïns van començar a la tarda amb una nova activitat que es recuperava després de molts anys de no fer-se: els jocs de cucanya. Durant més d'una hora, els nens i nenes van poder gaudir de diversos jocs i proves. Tot seguit, va tenir lloc la festa de l'escuma.

Al vespre, es va fer el tradicional sopar-picnic popular, que consisteix en el fet que l'organització posa les taules i cadires i cadascú es porta el sopar. Després es va triar l'hereu i la pubilla que va coronar en Ferran Candelo i Pilar Bertran. Els dos nous representants del barri, escollits per votació popular, van inaugurar el ball amb el tradicional vals.

A la mitja part del ball, va tenir lloc una nova activitat: l'enfilada al pal, que consistia en haver-se d'enfilar amb l'ajuda de cames i braços a un pal d'uns 5 metres d'alçada que a la seva part superior contenia diversos premis. Tot seguit va continuar el ball i la música fins a les 5 de la matinada.

Ferran Candelo i Pilar Bertran són els nous hereu i pubilla. Foto: AV Vila Vella