Sant Joan de foc i bruixes a Campdevànol

Redacció
22 de juny del 2011
Flama del Canigó a Campdevànol.
Flama del Canigó a Campdevànol.
Pebeter amb la Flama del Canigó a Campdevànol. Foto: Arnau Urgell

Campdevànol viurà un Sant Joan on el foc i les bruixes seran els principals elements. Mentre fan temps esperant l'arribada de la Flama del Canigó, a les sis de la tarda s'inaugurarà al centre cívic la Confiança l'exposició de pintura Inicis d'Elisabet Ortega Pestaña.

A dos quarts de vuit arribarà la Flama després de passar pel coll d'Ares i diverses poblacions del Ripollès. La rebuda serà a la plaça Anselm Clavé on s'encendrà el pebeter i es farà un recital de poesia així com la lectura del manifest. Un foc que servirà per encendre la foguera de la plaça de la Dansa a quarts d'onze. Una foguera acompanyada d'una traca, una audició de sardanes i coca de Sant Joan per tothom.

Abans, a les 10 de la nit, s'inaugurarà a la sala el Molí la mostra de Bruixes, Fades i Follets dels alumnes l'Escola d'Art de Vic dirigits per l'artista ripollès Eudald Alabau.

Les activitats continuaran el dia de Sant Joan amb Sardaxou, audició de sardanes a càrrec de la Cobla Contemporània. Serà a partir de dos quarts de set a la plaça de la Dansa.

Cartell Sant Joan Campdevànol (jpg)