Eudald Castells, únic candidat per presidir la UIER

Si no es presenta una alternativa abans del 5 de juliol no caldrà celebrar eleccions a la patronal ripollesa

Redacció
21 de juny del 2011
Eudald Castells encapçala l'única candidatura que s'ha presentat per presidir la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER). Si no apareix una alternativa abans del 5 de juliol, no caldrà celebrar eleccions a la patronal ripollesa. D'aquesta manera tot sembla indicar que Castells succeirà a Joan Vilalta que ha estat el capdavanter de la UIER els darrers 27 anys.

Castells ha enviat a tots els empresaris associats una missiva en la qual anuncia la candidatura. A la carta, a la qual ha tingut accés aquest mitjà, es desfà en elogis a l'actual president que considera que ha portat a terme una “infatigable activitat”. “Ha estat l'ànima de l'associació des de l'inici d'aquesta activitat” afegeix. Pel candidat a presidir la UIER la nova etapa s'ha d'orientar “a mantenir el prestigi i la representativitat” de l'organització patronal. “En una època de crisi té més sentit que mai” per “visualitzar, potenciar i preservar el paper de l'empresariat del Ripollès” afegeix.

La candidatura de Castells té Josep Grifell com a vicepresident, Josep Maria Farrés com a secretari i Manoli Vega com a tresorera. Els vocals proposats són Francesc Carlon, Marta Masdeu, Esteve Miró, Àngel L. Muñoz, Joan Rafart, Jaume Romeu, Lluís Sabata i Ramon Vilardell.