Juncà i Guillaumes continuen com a primer i segon tinent d'alcalde de Camprodon

Redacció
21 de juny del 2011
Els regidors de la novena legislatura de Camprodon.
Els regidors de la novena legislatura de Camprodon. | Valldecamprodontv.com
Els regidors de la novena legislatura de Camprodon. Foto: Valldecamprodontv.com

Josep Juncà i Joan Guillaumes continuaran com a primer i segon tinent d'alcalde de Camprodon. Així es va aprovar el passat divendres en el ple de nomenament del cartipàs. La tercera tinència d'alcaldia de l'equip d'Esteve Pujol serà per a Martí Pujol.

L'alcalde camprodoní inicia la seva cinquena legislatura al capdavant del consistori amb un equip molt continuïtsa. Pujol també assumirà les àrees de Règim Intern, Educació i Habitatge mentre que Juncà gestionarà Presidència, Comunicació i Serveis. Joan Guillaumes, a banda de segon tinent d'alcalde, serà regidor de Governació i Obres mentre que Martí Pujol serà l'encarregat d'Urbanisme i Serveis Socials.

Només dos regidors no seran tinents d'alcalde. Es tracta de Miquel Sala, encarregat d'Hisenda i Salu, i Sònia Riné –l'única novetat a l'equip de govern- que gestionarà Cultura en substitució de Marc Navarro.

Sense sous

El ple també va aprovar que cap dels membres de l'equip de govern continuïn sense tenir sou –cal recordar que l'alcalde no en pot cobrar ja que és diputat-. D'aquesta manera, només rebran indemnitzacions per assistència i representació. L'alcalde, per la seva banda, ha renunciat a rebre cap tipus de compensació per la seva tasca.